Låne penger til å kjøpe hund?

Har du en drøm om å skaffe deg hund, men mangler penger til det? Da har vi løsningen for deg. Du kan nemlig ta opp et lån på dagen og allerede nå begynne å planlegge hvilket nytt familiemedlem du ønsker deg. Hvis du ikke vil vente med å spare opp penger til å kjøpe deg hund, samt alt annet du trenger til hunden slik som vaksiner, for og mye annet, kan et lån på dagen være et godt alternativ for deg.

Hvordan fungerer et lån på dagen?

Det å kjøpe seg hund er kostbart. Det er mye utstyr som skal skaffes og dette kan fort bli dyrt for lommeboka. Når det gjelder lån på dagen er det hele veldig enkelt. Du klikker deg inn på Nettavisens lån på dagen og sammenligner tilbudene fra en lang rekke låneselskaper på nettet. Her finner du all informasjonen du trenger, lånekalkulator som du kan bruke til å finne ut hva lånet vil koste deg totalt, hvor høy den effektive renten er i tillegg til selve lånesøknaden.

Når du har funnet de beste lånetilbudene som passer best for deg og din privatøkonomi, kan du fylle ut og sende inn lånesøknaden og vil få raskt svar.

Når du har fylt ut lånesøknadene, signerer du med din BankID som du har fått utstedt av banken din.

Husk at:

• Du må være fylt 18 eller 20 år (varierer mellom de ulike låneselskapene

• Ha hatt fast bostedsadresse i Norge i minst 3 år

• Ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker på deg

• Ha en fast inntekt på minst 120 000 kroner pr. år

Finn din nye bestevenn!

Dermed er det kun å vente på svar på søknaden før du forhåpentligvis kan begynne jakten på ditt nye familiemedlem og bestevenn. Husk at det er mange ting å tenke på før du skaffer deg hund.

Leave a Reply