Hund, kostnader, leker og utstyr

Er det noe som mange er glad i så er det hunder og dette er ikke uten god grunn. Hunder er fantastiske og det er mange i Norge som har en eller flere hunder. Det finnes utrolig mange forskjellige raser. I tillegg finnes det blanding av mange raser, som igjen gjør at det blir enda flere type hunder. Det er faktisk ganske populært med blanding av hunderaser i Norge, og i andre land så klart. Dette vil ikke si at det ikke er populært med hunder som er av ren rase.

Uansett om hunden er en blanding eller ikke, så kan vi vel være enige om at hunder er herlige. De er kjent for å være utrolige glade og for å ha et unikt bånd med eierne sine. Det er så klart forskjellige personligheter hunder har, men det er ikke noe tvil om at man får et fantastisk forhold til hunden sin. Man blir utrolig glad i den og den blir utrolig glad i deg. Er det noe som er glad når du kommer hjem så er det hunden. Dette er faktisk betingelsesløs kjærlighet.

Kostnader med hund

Hvis vi tenker litt på pris for hund så varierer dette. Akkurat hvor mye det koster for å kjøpe en hund kommer helt an på hvilken rase det er. Det kommer også an på om det er blanderase eller ikke. Ofte så koster det mer for renrasede hunder, men dette er ikke alltid tilfelle. Det kommer an på hva slags blanderase det er og hvem som har gjort det. Erlend Wiik, som er en eier og oppdretter, kjøpte inn en avlshund som kostet hele 100 000 som du kan lese om lenger ned på siden. Det er ikke alle hunder som koster så mye så klart, heldigivs. Ofte så ligger prisen på rundt 10 000 kr, men igjen kommer det an på hvilken rase det er og om det er en blandet rase.

Leker og utstyr til hunden

Tro det eller ei men det finnes faktisk merkeklær til hunder som du kan kjøpe. Det finnes også mange leker som du kan kjøpe og annet type utstyr som kan kjøpes. Du kan så klart kjøpe forskjellige bånd, som du allerede vet, og du kan kjøpe blant annet refleksvest. Du kan også kjøpe på en måte sko til hunden, selv om det egentlig ikke er sko vi kanskje tenker på med en gang. Disse er ofte til å bruke på vinteren så ikke hunden blir alt for kald på potene sine. Det finnes mange forskjellige utstyr til hunden. Drar du innom en hundebutikk eller tar en titt på hva du finner på nettet, så vil du nok finne noe du kan kjøpe til hunden din.

Leave a Reply