Ting å huske på når du skaffer deg hund

Det å skaffe seg hund kan være en stor omveltning i livet ditt, men husk at du hadde et liv før du skaffet deg hunden. Hva var det som irriterte deg at andre hundeeiere gjorde? Tenk gjennom dette, slik at du ikke går i de samme feilene som mange hundeeiere har en tendens til å gjøre.

Ta opp bæsjen til hunden din

Ja, det er ekkelt å ta opp bæsjen til hunden din. Men vet du hva som er enda eklere? Det er å tråkke i en hundebæsj når man ikke selv har en hund. Hvis du noen gang har opplevd dette så vet du hva vi snakker om.

Hvis du ikke ønsker å plukke opp bæsjen etter hunden din, så ikke skaff deg hund. Det er så enkelt som det. Det er jo flere og flere som får seg hunder, noe som merkes av mange når de ferdes ut i skog og mark, så ikke vær en av de forferdelige folka som ikke plukker opp bæsjen. Gjør det til en vane! Det er UTROLIG viktig å huske på.

Hund trenger mye oppmerksomhet

Det er jo absolutt sånn at hunder trenger mye oppmerksomhet, noe som du vil merke når du får valpen innomhus. Derfor anbefaler vi deg å sette av tid og ta deg ferie slik at du kan bruke mest mulig tid sammen med hunden. Vi anbefaler også at du lærer hunden din forskjellige ting slik at den trives godt i selskap med andre.

Dette er noen av de viktigste tingene vi mener at du bør huske på når du skaffer deg hund. En tredje ting er at det å ha hund er kostbart, så husk å budsjettere hva det faktisk kommer til å koste deg å ha en hund!

Leave a Reply