Elgjakt og hund – hva trenger du

Elgjakta er godt i gang og både jeger og hund er vel beredt. Man har skutt inn hagla og hunden bare venter på å slippe løs. Men har du alt du trenger når det gjelder digitale hjelpemidler? Det kan bli lang ventetid før byttet dukker opp i morgentåka.

Det er kjekt å kunne lese en bok eller lytte til en podkast når man sitter på post, og med iPhone lader vil du ha tilgang til nedlastede spor. Hunden kan bli rastløs, men vil alltid være på vakt når det skjer noe spennende. Trolig er hunden overlykkelig for å være med på jakt.

iPhone tilbehør

Ladere er det som holder liv i mobilen din. En ladeledning må du ha i bilen også. Samtidig er det ikke sikkert dette er nok. Du kan skaffe deg en batteribank som kan levere ett fullt batteri. Noen liker også å bruke solenergi for å lade mobilen på tur. Dette er ledninger som ikke går i stykker etter en måned, de er ekstra forsterket i alle koblinger.

Standard utstyr

MFI sertifisering gjør at produktene er laget for din iPhone og ikke noe annet. Det er en betryggelse når man er i skogen, for det skjer hvert år at noen går seg bort på jakt. Det blir iverksatt leting etter personer man ikke får tak på grunn av at mobilen var tom for batteri. Forsikre deg om at jakta blir god, men at du også kan bli kontaktet om uhellet skulle være ute.

Mange muligheter med iPhone mobil

Det er mange ting å fortelle om fra jakta. Med en operativ mobil kan du sende jevnlige oppdateringer via Snapchat og legge ut naturbilder på Instagram. Du kan være litt på kontoret og du kan få det siste nytt om fotballkampen eller hvordan det går med de hjemme.

Men hva så med hunden. Du kan analysere med mobilen hvordan den reagerer på lukten av byttet!

Leave a Reply